SCA Tumbăr Cega & Popa – fuziune strategică pe piața avocaturii din Craiova

In urma unei miscari strategice decise la finalul anului trecut societatea de avocatura Tumbar & Cega a fuzionat cu cabinetul de avocatura Popa Carmen. Pe piata avocaturii de business din Craiova s-a creat astfel SCA Tumbar Cega&Popa.

Colaborarea noastra ne-a convins ca avem specializari comune dar si specializari complementare, acelasi gen de clientela si acelasi fel de a face avocatura moderna, si cum piata locala in domeniu nu este foarte vasta, ne-am gandit ca este mai bine sa ne unim in ideea de a ne consolida atat reputatia, cat si clientela

, a declarat pentru legalmarketing.ro Danut Cega, partener Tumbar Cega &Popa.


Prin acesta fuziune societatea de avocatura nou constituita va putea acoperi aproape toate ariile de practica specifice pietei afacerilor: drept comercial/societar, drept bancar, contencios fiscal/achizitii publice, dreptul insolventei comerciale, dreptul muncii. Nu vor fi neglijate insa nici litigiile civile clasice, specifice pietei locale.
Societatea de avocatura Tumbar Cega &Popa are trei parteneri: Lavinia Toma-Tumbar, care coordoneaza activitatea de consultanta, Danut-Nicolae Cega, coordonator al activitatii de litigii si Carmen Popa, coordonator al activitatii in procedurile de insolventa.

http://lm.gearheadtv.ro/a/stiri/stiri-avocatura/sca-tumbar-cegaapopa-fuziune-strategica-pe-piata-avocaturii-din-craiova

Posted in PR